€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Schilderen De familie Vos
Aantal: 1
Uw prijs
21,50

Djeco Schilderen De familie Vos

Artikelnr DJ09897
Levertijd Direct leverbaar
€ 21,50

Deze leuke knutseldoos 'Schilderen De familie Vos' voor de allerkleinsten vanaf 3 jaar - 6 jaar van Djeco (DJ09897)maakt je kleintje in onderdelen de vossen, vader, moeder en kind. Zo gauw de vossenfamilie kleur heeft kunnen de speelfiguren in elkaar gezet worden met de splitpennen. Papa Vos wordt 50 cm groot, mama 40 cm. en kind 28 cm. Leg eerst het meegeleverde tafelkleedje op tafel en de verfpret kan beginnen.

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Handvaardigheid, Fijne motoriek, Fantasie
Inhoud:12 vellen met de onderdelen van de vossen, 8 verschillende kleuren plakkaatverf, penseel, 32 splitpennen, een tafelkleed en een instructieboekje
Afmeting doos:30 x 23 x 4 cm.
EANcode 3070900098978

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.