€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Spelen met klei. Rondjes uit klei
Aantal: 1
Uw prijs
14,95

Djeco Spelen met klei. Rondjes uit klei

Artikelnr DJ09894
Levertijd Direct leverbaar
€ 14,95

Oefen de fijne motoriek en maak allerlei mooie knutselwerken met deze leuke knutseldoos 'spelen met klei' van Djeco (DJ09894)! Maak kennis met het grappige knutselmateriaal klei; je kunt er allerlei vormen mee maken, maar éérst moet je leren hoe je mooie ronde balletjes draait! Daar is deze knutseldoos op gericht; klei ronde balletjes van allerlei formaten en kleuren en plak ze op de verschillende dieren in deze doos om ze verder in te kleuren! Zo oefen je ook nog eens de kleurherkenning. Een leuke knutseldoos voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar!

Leerdoelen Handvaardigheid, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit
Aantal kleuren klei:6
Aantal knutselplaten:4
Afmetingen knutselplaten:21 x 21 cm
EANcode 3070900098947

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.