€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Kinderklei. Patroonplaten en vormen
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Djeco Kinderklei. Patroonplaten en vormen

Artikelnr DJ09891
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

Ga lekker creatief met je kleintje aan de slag met deze knutseldoos Kinderklei: Patronen en vormen van Djeco (DJ09891)! Geschikt voor de allerkleinsten! Met dit knutselpakket maakt je kindje de verschillende schilderijtjes af door de lege plekjes in te vullen met zelf gekleide figuurtjes. In het boekje staat precies hoe de patroontjes in de klei te rollen zijn. Gezellig knutselen, en tegelijkertijd oefenen met vormen en kleuren!

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Fijne motoriek, Handvaardigheid, Kleuren herkennen
Inhoud:4 achtergronden, 4 potjes klei (blauw, rood, geel, wit), 4 patroonplaten, 5 uitsteekvormpjes, roller, instructieboekje
Afmetingen doos:23 x 23 x 6,5 cm
EANcode 3070900098916

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.