€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Vingerverf Dieren
Aantal: 1
Uw prijs
14,95

Djeco Vingerverf Dieren

Artikelnr DJ09878
Levertijd Direct leverbaar
€ 14,95

Met deze doos van Djeco (DJ09878) kan er schoon en gemakkelijk geschilderd worden. Kliederen voor kleintjes. Zo kunnen ook de allerkleinsten kunstenaars aan de slag zonder dat ze vies worden. Open het schilderijtje en giet de verf uit de potjes op de aangegeven plekken in de diverse dierafbeeldingen. Daarna sluit je het schilderijtje weer en kan de kleine kunstenaar vervolgens de verf uitsmeren binnen het raamwerk. De schilderijtjes kunnen daarna weer afgespoeld worden en evt. opnieuw beschilderd worden. Wat een tovenarij!

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Grove motoriek en beweging, Handvaardigheid
Inhoud:4 herbruikbare schilderijtjes met dierafbeeldingen 19,5 x 26 cm., 4 potjes met verf en een stap voor stap instructieboekje
EANcode 3070900098787

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.