€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Collages met kleine lussen
Aantal: 1
Uw prijs
11,95

Djeco Collages met kleine lussen

Artikelnr DJ09868
Levertijd Direct leverbaar
€ 11,95

Tijd om lekker te knutselen met deze knutseldoos van Djeco: Collages met kleine lussen (DJ09868)! Met de plakstift en strookjes papier plak je eerst de juiste kleur lusjes rondom het hoofd van de leeuw, of juist aan de achterkant van de flamingo. Ben je klaar met het plakken van alle lusjes? Dan plak je er de leeuwenkop bovenop, en krijg je een mooi 3-D effect in je kunstwerk! Knutselen op een jonge leeftijd bevordert de creativiteit en ook de fijne motoriek. De knutseldozen van Djeco zijn zorgvuldig samengesteld voor de doelgroep, met kwalitatief goede materialen en leuke opdrachten.

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Kleuren herkennen, Fijne motoriek
Afmetingen:29,5 x 23 x 4 cm
EANcode 3070900098688

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.