€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Pompom kistje
Aantal: 1
Uw prijs
16,95

Djeco Pompom kistje

Artikelnr DJ09835
Levertijd Direct leverbaar
€ 16,95

In dit mooie paarse opbergkistje van Djeco (DJ09835) vind je alles wat je nodig hebt om zelf pompons te knutselen! Wind een van de kleurtjes garen rond de twee losse delen van de pomponmaker, klik de twee uiteindes vervolgens aan elkaar zodat je een cirkeltje krijgt. Die houdt alle draadjes bij elkaar als je langs het cirkeltje alle lusjes losknipt! Houd hem stevig dicht en bind alles bij elkaar, trek je knoopje goed en stevig aan en voilĂ , een vrolijk zacht donsballetje. Maak er mooie hangers van voor aan je sleutel, tas of in je slaapkamer, draag ze in je haar of op je kleding! Dit pakketje komt met een instructieboekje dat duidelijk uitlegt hoe alles moet. Een mooi cadeautje voor creatieve kinderen vanaf 7 jaar!

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Handvaardigheid
Inhoud:3 soorten garen, magnetisch pomponmakertje, naald en draad en 22 kraaltjes.
Afmetingen doosje:18 x 15 x 6 cm
EANcode 3070900098350

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.