€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Weven met wol. Door een roze bril
Aantal: 1
Uw prijs
11,95

Djeco Weven met wol. Door een roze bril

Artikelnr DJ09832
Levertijd Direct leverbaar
€ 11,95

Leer zelf te weven met wol met deze knutselset 'door een roze bril' van Djeco (DJ09832)! Dit knutselsetje bevat alles wat je nodig hebt om te leren weven met wol! Gebruik eerst de prikpen om gaatjes te maken in de plaat, waarna je de 'schering' aanbrengt. Vervolgens kun je door met de verschillende kleurtjes wol door deze hulpdraadjes heen te weven mooie patronen maken op de jurk van het meisje. Een leuk en leerzaam knutselsetje voor creatievelingen vanaf 8 jaar!

Leerdoelen Handvaardigheid, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit, Concentratie
Afmetingen doos:21 x 23,5 x 3 cm
Inhoud:Knutselafbeelding, drie kleuren wol, scheringdraad, prikpen, twee naalden, twee rijgmuntjes, vingerhoedje, instructieboekje
EANcode 3070900098329

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.