€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Kumihimo-armbandjes Hemels
Aantal: 1
Uw prijs
17,95

Djeco Kumihimo-armbandjes Hemels

Artikelnr DJ09818
Levertijd Direct leverbaar
€ 17,95

Met deze Djeco Kumihimo-armbandjes (DJ09818) heb je meer dan eens plezier. Eerst het zelf maken van de armbandjes en daarna zo vaak dragen als je wilt. Of misschien ga je zo'n mooi armbandje cadeau doen aan iemand! In de doos zit een vlecht tool, waarmee je de armbandjes van Djeco gaat maken. Natuurlijk ontbreekt het tangetje niet en de verschillende kleuren katoenen garen waarmee je aan de slag kunt gaan. Ook zitten er prachtige bedeltjes in de doos, waarmee je je armband een speciale toevoeging geeft. Hang je er een mooi vogeltje aan, of toch liever een wolkje, of een ster? De Djeco armbandjes zullen zeker opvallen aan je pols.

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Handvaardigheid, Fijne motoriek
Afmeting:21 x 24 cm
Inhoud:6 bedels, tussenstuk, 3 kleuren katoenen draad, tangetje, 12 sluitingen, vlecht tool
EANcode 3070900098183

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.