€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Big box kleuren
Aantal: 1
Uw prijs
39,50

Big box kleuren

Artikelnr DJ09750
Levertijd Direct leverbaar
€ 39,50

Als je ervan houdt om creatief bezig te zijn, is deze doos echt iets voor jou! De doos zit vol met mooie materialen waar je mee kunt tekenen en schilderen. De doos is gemaakt van dik karton en de sluiting van houten kralen. Op de voorkant staat een afbeelding van een bos die je zelf kunt inkleuren. Zo wordt elke doos uniek en kun je van deze helemaal de jouwe maken. Inhoud: 18 kleurpotloden, 16 viltstiften, 18 waskrijtjes, 14 pastelkrijtjes, 16 blokjes droge waterverf, 2 kwasten, 2 potloden, 1 puntenslijper, 1 gum.

Leerdoelen Handvaardigheid, Fijne motoriek
Type kindKnutselaar
Afmeting36 x 25 cm doos
EANcode 3070900097506

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.