€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Kraskaarten Ruimtevaartmissie
Aantal: 1
Uw prijs
6,50

Djeco Kraskaarten Ruimtevaartmissie

Artikelnr DJ09727
Levertijd Direct leverbaar
€ 6,50

Dit knutselpakket van Djeco (DJ09727) bestaat uit 4 krasfolie kaarten rondom een ruimtevaartmissie. Kras met de bijgeleverde kraspen over de kaarten. Het instructieboekje laat je in beeld zien waar je kunt gaan starten. Vier mooie vellen krasfolie waar een klein begin van de tekening al is gemaakt. Met het houten pennetje kun je deze platen omtoveren tot een prachtig schilderij. Er zit een boekje bij waarin je inspiratie op kunt doen en kunt zien hoe je de details zou kunnen aanbrengen. Een erg leuke activiteit met een mooi resultaat! Uiteindelijk heb je 4 mooie schilderijtjes om ergens op te hangen

Leerdoelen Handvaardigheid, Fijne motoriek, Concentratie
Afmeting:22 x 23 cm.
Inhoud:4 krasfolie kaarten en 1 kraspen en instructieboekje
EANcode 3070900097278

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.