€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Schilderen met stokje Pointillism
Aantal: 1
Uw prijs
20,50

Djeco Schilderen met stokje Pointillism

Artikelnr DJ09689
Levertijd Direct leverbaar
€ 20,50

Dit kleurrijke verfsetje Pointilism van Djeco (DJ09689) bestaat uit vier vrolijke schilder-kaarten voor de jonge knutselaar om te versieren. Ze gebruiken de stokjes om met de verf stippen te zetten op de 4 illustraties. Een eenvoudige manier om te schilderen voor de allerkleinsten. Erg leuk om zo je eerste unieke kunstwerkjes te maken. De gouache waterverf is makkelijk uitwasbaar.

Leerdoelen Ordenen, Handvaardigheid, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit, Behendigheid
Inhoud:4 schilderijtjes 21 x 28 cm, 4 stokjes, 4 gouaches verftubes (30ml), 1 palet, 1 tafelkleedje, 1 boekje met instructies.
EANcode 3070900096899

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.