€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco verven met spons
Aantal: 1
Uw prijs
18,95

Djeco verven met spons

Artikelnr DJ09688
Levertijd Direct leverbaar
€ 18,95

Maak de schilderijtjes af door plaatjes te beschilderen met deze vrolijke knutseldoos van Djeco (DJ09688)! Met de sponskwastjes kunnen ook de allerkleinsten gemakkelijk verf aanbrengen op de sjabloontjes. Combineer zelfs verschillende kleuren op één sponsje om nieuwe kleuren te mengen en kleurovergangen te laten zien! Als de sjabloontjes mooi beschilderd en opgedroogd zijn, kun je ze losknippen en met de lijmstift vastplakken in een leuk patroontje. Hoe meer verschillende kleurtjes je gebruikt, hoe vrolijker het eindresultaat eruit ziet!

Leerdoelen Kleuren herkennen, Handvaardigheid, Fijne motoriek
Afmetingen verpakking:23 x 22 x 4 cm
Inhoud:4 schilderijtjes om af te maken, een lijmstift, 3 flesjes verf, 3 verfsponsjes, 4 vellens jablonen, onderlegpapier.
EANcode 3070900096882

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.