€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco papierkunst met pompons
Aantal: 1
Uw prijs
13,50

Djeco papierkunst met pompons

Artikelnr DJ09665
Levertijd Direct leverbaar
€ 13,50

Creatief bezig zijn kun je met deze kunstzinnige papieren dame, genaamd Miss Bliss. Djeco heeft de doos helemaal compleet gemaakt en je kunt zelf Miss Bliss 'tot leven brengen' door alle onderdelen in elkaar te zetten. Met de kleine pompons in felle kleuren, kun je haar jurk prachtig versieren en zal ze stralen met blosjes op haar wangen! In deze doos van Djeco vind je alle onderdelen die je eerst uit vellen drukt om vervolgens in elkaar te zetten. Ook zitten er felgekleurde pompons in en natuurlijk onmisbaar: de lijmstift! Djeco gebruikt mooie materialen en ook deze keer is het papier weer voorzien van prachtige grafische prints.

Leerdoelen Fijne motoriek, Handvaardigheid
Afmetingen:ca. 24,3 x 31,5 x 3,3 cm (doos)
EANcode 3070900096653

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.