€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Fluwelen inkleurplaat Colorado
Aantal: 1
Uw prijs
6,95

Djeco Fluwelen inkleurplaat Colorado

Artikelnr DJ09627
Levertijd Direct leverbaar
€ 6,95

Deze grote, mooi ge√Įllustreerde vilten inkleurplaat van 126 cm. met dieren die leven in de Grand Canyon van het merk Djeco wordt een prachtig schilderij. Hoe langer je kijkt, hoe meer dieren je ontdekt: Vogels, schildpadden, beren, vossen, herten, een bok, een konijn, tijger, en nog veel meer! Tussen de in te kleuren vlakken zit zwart vilt, dat zorgt voor een prachtig kleurencontrast en jonge kinderen helpt bij het niet over de lijntjes kleuren. Het resultaat is vooral mooi als je het inkleurt met de viltstiften van Djeco DJ08800. De kleurplaten van Djeco zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar het zwarte fluweel is ook leuk en lekker zacht om aan te raken.

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Handvaardigheid, Fijne motoriek
Afmetingen:126 cm
EANcode 3070900096271

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.