€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Glitterschilderijen Het dierencarnaval
Aantal: 1
Uw prijs
16,95

Djeco Glitterschilderijen Het dierencarnaval

Artikelnr DJ09524
Levertijd Direct leverbaar
€ 16,95

Met deze knutseldoos glitterschilderijen 'Le Carnaval Des Animaux' van Djeco (DJ09524) maak je prachtige schilderijtjes van dieren die feestelijk zijn uitgedost. Haal met het spateltje een voorgesneden laagje weg, dan komt er een lijmlaag tevoorschijn en waar je dan steeds de juiste kleur glitter op strooit met behulp van het spateltje en het kwastje. Welke glitter je moet hebben zie je aan de nummertjes die op de platen staan hierin kun je dan de glitters strooien. Deze platen kun jij omtoveren tot mooie kleurrijke schilderijtjes. waar je steeds de juiste kleur glitter op strooit met behulp van het spateltje en het kwastje. Welke glitter je moet hebben zie je aan de nummertjes die op de platen staan

Leerdoelen Handvaardigheid, Fijne motoriek, Concentratie
Inhoud:4 voorbedrukte kaarten, spateltje, kwastjeen 6 buisjes glitters, stap-voor-stap handleiding
Afmeting doos:16 x23 x 4 cm.
Leeftijd:6 - 10 jaar
EANcode 3070900095243

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.