€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Glitterschilderijen Dagdromen
Aantal: 1
Uw prijs
17,95

Djeco Glitterschilderijen Dagdromen

Artikelnr DJ09517
Levertijd Direct leverbaar
€ 17,95

Met deze creatieve doos kun je 4 glitterschilderijen Dagdromen gaan maken. Maak 4 prachtige glitterschilderijen met afbeeldingen die in je dromen kunnen voorkomen met deze knutselset van Djeco (DJ09517) De sierlijke meisjes zijn al mooi maar betoveren pas echt als je ze hebt versiert met glitters. Verwijder de plastic laagjes om plakfolie vrij te maken, waar je steeds de juiste kleur glitter op strooit met behulp van het spateltje en het kwastje. Welke glitter je moet hebben zie je aan de nummertjes die op de platen staan aangegeven. Werk zo netjes mogelijk om mooie glitterkunstwerken te maken!

Leerdoelen Ordenen, Handvaardigheid, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit, Behendigheid
Inhoud:4 voorbedrukte kartonnen schilderijtjes, 6 buisjes gevuld met gekleurde glitters, plastic lepeltje/spateltje, kwastje,instructieboekje.
Afmetingen:23,5 x 23 cm.
EANcode 3070900095175

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.