€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Artistic Plastic Ringen maken
Aantal: 1
Uw prijs
11,95

Djeco Artistic Plastic Ringen maken

Artikelnr DJ09499
Levertijd Direct leverbaar
€ 11,95

Met deze krimpfolie Djeco knutselset DJ09499 kun je 5 stuks 3D ringen maken. Spelen met materialen is een fijne manier om te ontdekken en creatief bezig te zijn. Je maakt van gekleurd, krimpbaar plastic 3D ringen met altijd een uniek resultaat. Gebruik de onderdelen die klaar zijn voor gebruik of knip zelf een eigen vorm uit de krimpfolie. Eenmaal de krimpfolie gebakken in de oven, krimpen de figuren en wordt het plastic stijf en dik. Een leuke knutselactiviteit met de neon krimpfolie.

Leerdoelen Handvaardigheid, Fijne motoriek, Fantasie
Inhoud:2 vellen gekleurd magisch plastic (16 x 14 cm.), 46 stukjes voorgesneden magisch plastic, 5 verstelbare ringen, 1 potlood, kartonnen blokje om ring inelkaar te zetten, stap voor stap instructieboekje,
EANcode 3070900094994

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.