€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Magisch plastic; sieraden het poesje en de pony
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Magisch plastic; sieraden het poesje en de pony

Artikelnr DJ09495
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

Teken en kleur de vooraf uitgeknipte vormen mooi op jouw eigen manier en verwarm ze daarna in de oven. Wat magisch! Na een paar minuten zijn ze 7 keer zo klein geworden!! De figuren zijn daardoor ook mooi dik geworden en kunnen aan de koordjes gemaakt worden als leuke bedels. Er zitten 28 figuren in en 2 koordjes van 60 cm, daarnaast ook 2 ringetjes en 2 belletjes.Genoeg om verschillende sieraden te maken. Creeer zo jouw eigen sieraad! Leuk voor jezelf, maar misschien ook wel als cadeautje voor iemand anders?

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Fijne motoriek
Type kindKnutselaar
EANcode 3070900094956

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.