€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Duoprenten Lieftallige koninginnen
Aantal: 1
Uw prijs
13,50

Djeco Duoprenten Lieftallige koninginnen

Artikelnr DJ09446
Levertijd Direct leverbaar
€ 13,50

Maak bijzondere kunstwerken door te vouwen met deze knutseldoos Duoprenten Lieftallige Koninginnen van Djeco (DJ09446)! In deze knutselset zitten vier vouwopdrachten waarmee je de portretten van prachtige koninginnen tevoorschijn tovert. Maar wat deze kunstwerkjes echt bijzonder maakt is dat, als je ze goed vouwt, je als je van de linkerkant kijkt een heel ander portret ziet dan als je vanaf rechts kijkt! Door de gevouwen portretten vast te plakken met de plakkertjes aan de stevige achtergrond blijven de platen ook nog eens uit zichzelf staan. Een leuk werkje om te doen, en een mooi resultaat voor op je slaapkamer!

Leerdoelen Handvaardigheid, Fantasie en creativiteit
EANcode 3070900094468

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.