€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Mozaiek. De betoverende wereld
Aantal: 1
Uw prijs
22,50

Djeco Mozaiek. De betoverende wereld

Artikelnr DJ09426
Levertijd Direct leverbaar
€ 22,50

Deze droomwereld met elfjes glitteren, dankzij de mozaïek op nummer van Djeco (DJ09426)! Deze mooie knutselset bevat vier verschillende platen van een betoverende wereld, waaronder een eenhoorn, hert die je mag gaan versieren met allerlei mooie kleine glitterstickertjes en pailletjes. Met kleine nummertjes is precies aangegeven waar welke kleurtjes geplakt moeten worden; net kleuren op nummer dus, maar dan met glitters! Volg de instructies precies op, of maak er juist helemaal je eigen kunstwerk van! Veel versier plezier.

Leerdoelen Ordenen, Handvaardigheid, Fijne motoriek
Leeftijd:6 - 10 jaar
Inhoud:4 schilderijtjes , 16 vellen met glittermozaiek-stickers, 4 stickervellen glittersteentjes, stap voor stap instuctieboekje
Afmeting doos:27,5 x 21,5 x 4 cm.
EANcode 3070900094260

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.