€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Mozaik Gevecht in de ruimte
Aantal: 1
Uw prijs
14,95

Djeco Mozaik Gevecht in de ruimte

Artikelnr DJ09424
Levertijd Direct leverbaar
€ 14,95

Deze spacefiguren,robots en monsters glitteren in de ruimte als jij de mozaïek op het juiste nummer plakt. Deze mooie knutselset van Djeco DJ09424 bevat vier verschillende platen van space-figuren, robots en monsters. Leuk om deze te gaan versieren met allerlei mooie kleine metallic foam stickertjes. Met kleine nummertjes is precies aangegeven waar welke kleurtjes geplakt moeten worden; net kleuren op nummer dus, maar dan anders. Volg de instructies precies op, of maak er juist helemaal je eigen kunstwerk ervan!

Leerdoelen Handvaardigheid, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit, Concentratie, Behendigheid
EANcode 3070900094246

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.