€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Kralenschilderijen Dierenwereld
Aantal: 1
Uw prijs
15,95

Djeco Kralenschilderijen Dierenwereld

Artikelnr DJ09410
Levertijd Direct leverbaar
€ 15,95

Met deze mooie knutseldoos Kralenschilderijen Dierenwereld van Djeco (DJ09410) maak je vier prachtige schilderijen van verschillende diersoorten! Deze mooie doos bevat 16 verschillende kleuren kraaltjes, die je uitstrooit op de lege vlakken in de tekeningen om de vogels, vlinders, beestjes en vissen te laten schitteren. De knutselpakketten van Djeco worden met veel zorg samengesteld en bevatten knutselmateriaal van een mooie kwaliteit. Een leuke creatieve bezigheid voor kinderen tussen de 7 en 13 jaar!

Leerdoelen Handvaardigheid, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit, Concentratie
Inhoud:4 kaarten om te versieren, 3 lijmtubes, 3 dopjes, 16 kleuren kraaltjes, 4 prikkertjes, 1 penseel, instructies
Afmetingen doos:21,5 x 21,5 x 4,5 cm
Afmetingen schilderijen:15 x 20 cm
EANcode 3070900094109

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.