€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Aquarellen Tegenlicht
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Djeco Aquarellen Tegenlicht

Artikelnr DJ09348
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

Met deze mooie knutseldoos Aquarel workshop Tegenlicht van Djeco (DJ09348) leer je van alles over het prachtige kleurverloop dat je kunt maken door te aquarellen. Gebruik eerst de aquarelkrijtjes en penseel om mooie kleurovergangen te maken, om vervolgens de zwarte geperforeerde platen eroverheen te leggen. De achtergrond schijnt als het ware door de zwarte silhouetten van de dieren heen. Het lijkt wel alsof er tegenlicht ontstaat! Maak niet alleen prachtige kunstwerken, maar leer ook een nieuwe techniek aan met deze mooie doos van Djeco. Geschikt voor kinderen tussen de 6 en 11 jaar.

Leerdoelen Handvaardigheid, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit
Inhoud:4 schilderijen, 12 kleuren aquarelkrijt, 1 kwast
EANcode 3070900093485

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.