€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Collage Workshop Tekenen met papier
Aantal: 1
Uw prijs
27,95

Djeco Collage Workshop Tekenen met papier

Artikelnr DJ09347
Levertijd Direct leverbaar
€ 27,95

Maak de mooiste collages en platen met deze mooie knutseldoos Tekenen met papier van Djeco (DJ09347)! Knip, pons en plak de bijzondere papierprinten op de achtergrondvellen en laat zo allerlei vissen en zeedieren tevoorschijn komen! Met deze knutseldoos leren kinderen over het maken van collages, en hoeveel mogelijkheden er zijn bij het creatief gebruiken van vormen en kleuren. In deze doos zit alles inbegrepen, dus ze kunnen direct aan de slag! Een mooie knutseldoos voor kinderen vanaf 8 jaar.

Leerdoelen Handvaardigheid, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit
Inhoud:10 vellen collagepapier, 2 achtergrondvellen, tube lijm, lijmkwastje, 3 sjabloonvellen, 3 ponstangetjes, schaartje, potlood, bewaarmap
Afmeting verpaking:29,5 x 23 x 5 cm
EANcode 3070900093478

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.