€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Kraskaarten Grote dieren
Aantal: 1
Uw prijs
5,99

Djeco Kraskaarten Grote dieren

Artikelnr DJ09095
Levertijd Direct leverbaar
€ 5,99

Een leuke knutselset van Djeco DJ09095 met erin 4 kraskaarten Grote dieren. Je krast met de houten kraspen over de kaart en er komen allerlei wilde dier verrassingen tevoorschijn. Het instructieboekje laat je in beeld zien waar je kunt gaan starten. Vier mooie vellen krasfolie waar een klein begin van de tekening al is gemaakt. Met het houten pennetje kun je deze platen omtoveren tot een prachtig schilderij. Er zit een boekje bij waarin je inspiratie op kunt doen en kunt zien hoe je de patronen zou kunnen aanbrengen. Een erg leuke activiteit met een betoverend resultaat! Uiteindelijk heb je 4 mooie schilderijtjes om ergens op te hangen. Hoe leuk is dat.

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Handvaardigheid, Fijne motoriek, Concentratie
Inhoud:4 kraskaarten en een houten kraspen
Leeftijd:3-6 jaar
EANcode 3070900090958

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.