€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Kraskaarten Dieren
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Djeco Kraskaarten Dieren

Artikelnr DJ09094
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

Knutsel leuke en kleurrijke beestjes in elkaar met deze leuke kras knutselset van Djeco (DJ09094)! Elk van de 5 beesten heeft een zwart krasgedeelte, waarop je met het kraspennetje de mooiste vormen kunt tekenen. Het lijkt wel magie; moet je zien wat er veel kleuren tevoorschijn komen! Maak vervolgen smet de splitpennen de vleugels, pootjes en gezichtjes vast aan de kraskaarten om 5 verschillende beesten te maken. Sommige onderdelen kunnen nu zelfs nog bewegen! Een superleuk knutselwerkje met verschillende stappen, geschikt voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar.

Leerdoelen Handvaardigheid, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit
Inhoudkraspennetje, 26 splitpennen, 10 wiebeloogjes, 5 kraskaartjes, onderdelen voor 5 beesten
EANcode 3070900090941

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.