€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Creatief met kapsels met stickers en schaar
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Djeco Creatief met kapsels met stickers en schaar

Artikelnr DJ09045
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

Maak de gekste gezichten met deze leuke knip- en plakset van Djeco (DJ09045)! In dit knutselsetje zitten allerlei blanco gezichten met nog vierkant haar, die je helemaal kunt versieren zoals jij wil. Knip eerst met het schaartje een gek kapsel voor het gezicht dat je gaat versieren, en plak vervolgens allerlei stickertjes om een kloppend gezicht te maken, en vervolgens dat gezicht eens goed op te fleuren! Door zelf gezichten in elkaar te zetten oefenen kinderen met de fijne motoriek én gezichts- en kleurherkenning. Een leuk knutselproject met grappige uitkomsten!

Leerdoelen Handvaardigheid, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit
Inhoud:Kinderschaar, 4 x 4 verschillende gezichtplaten, 300 stickertjes om te versieren
EANcode 3070900090453

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.