€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Boetseren. Mijn dierenklei
Aantal: 1
Uw prijs
18,95

Djeco Boetseren. Mijn dierenklei

Artikelnr DJ09030
Levertijd Direct leverbaar
€ 18,95

Met deze doos Boetseren, mijn dierenklei van Djeco (DJ09030) kun je met je kleintje vanaf 18 maanden knutselen met boetseerklei. Maak leuke vrolijke gekleurde dieren met klei en de houten stukken. Je kind spreidt de klei uit en vormt er de dierenlijfjes van en als je dan de houten vormpjes toevoegt als poten, ogen staart en bek heeft je kleintje ineens een dier geknutseld. Creatief speelgoed met een vrolijk resultaat en het stimuleert ook de fijne motoriek. Leuk om eindeloos te variƫren en dieren te maken.

Leerdoelen Handvaardigheid, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit
EANcode 3070900090309

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.