€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Kappersset klei
Aantal: 1
Uw prijs
10,50

Djeco Kappersset klei

Artikelnr DJ09028
Levertijd Direct leverbaar
€ 10,50

Met deze Djeco kappersset klei (DJ09028) kun je kappertje spelen. Een schaar en haren...veel kinderen vinden het een interessante combinatie. Om dan tóch haren te mogen knippen, is deze Djeco kappersset klei een ideaal cadeau. In deze set van Djeco ziten 2 figuren die je kunt vullen met klei, een kleine dame en een heertje. Ook zitten er 2 potjes klei van 35 gram en natuurlijk een schaar in deze Djeco doos. Na het vullen steek je het popje op de standaard die de klei door het hoofd zal duwen. En kijk daar: Een weelderige haardos verschijnt. Je kunt zelf bepalen of het lang of kort moet zijn en met de schaar kun je de haren in model knippen en stylen zoals je wilt.

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Rollenspel
Afmetingen:
EANcode 3070900090286

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.