€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Kleurdoos voor de kleintjes
Aantal: 1
Uw prijs
29,95

Djeco Kleurdoos voor de kleintjes

Artikelnr DJ09010
Levertijd Direct leverbaar
€ 29,95

Deze grote kleurdoos voor de kleintjes van Djeco (DJ09010) bevat alles wat de allerjongsten nodig hebben om de mooiste kunstwerken te maken! De 8 dikke viltstiften in deze kleurdoos zijn gemakkelijk uitwasbaar, dus knoeien of uitschieten is niet erg! De potloden zijn ergonomisch gevormd en liggen daardoor lekker in de hand, en de grappig gevormde wascokrijtjes zijn gemakkelijk vast te houden en geven een mooie kleur. Neem alle kleurspulletjes gemakkelijk mee in het stevige koffertje, dat je ook nog eens zelf kunt versieren! Een prachtig cadeau om de creativiteit van jonge kinderen te stimuleren.

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Concentratie
Afmetingen:26 x 20 x 4 cm
Inhoud:8 ergonomische potloden, 8 dikke viltstiften, 6 gevormde waskrijtjes
EANcode 3070900090101

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.