€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Krasmotieven De vriendjes van Magali
Aantal: 1
Uw prijs
17,50

Krasmotieven De vriendjes van Magali

Artikelnr DJ08988
Levertijd Direct leverbaar
€ 17,50

Deze mooie knutseldoos met motiefsjablonen van Djeco DJ08988 is een mooie eerste tekendoos voor de allerkleinsten. Wie kent het niet vanzichzelf een muntje onder een vel papier leggen en met een potlood of wascokrijtje eroverheen tekenen.Magisch!! Deze mooie doordruktechniek is door Djeco in een mooi nieuw jasje uitgebracht. Kies een mooi motief uit, kleur het vakje in met het wascokrijtje en de motieven komen tevoorschijn op je witte vel papier. Tadaa! Schuif het vervolgens in de mooi geïllustreerde envelop en kijk naar je prachtige eindresultaat. Een magisch en verrassend effect heeft dat. Zo kun je de afbeeldingen heel veel verschillende motiefjes geven en allerlei verschillende combinaties maken. De motiefplankjes of sjablonen kun je natuurlijk ook altijd gebruiken in jouw eigen tekeningen. Het stap voor stap instructieboekje in beeld laat duidelijk zien hoe je tot het geweldige resultaat kunt komen. Je mag de kleurplaten ook naar eigen idee inkleuren en natuurlijk is het ook leuk om de motiefsjablonen vaker te gebruiken met een wit vel papier.

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Handvaardigheid, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit
Afmeting doos:23 x 23 x 4 cm.
Inhoud:20 (4x5) witte vellen papier met voorbedrukte vakjes om in te kleuren, 4 dubbele wascokrijtjes ( kleuren) ,4 motiefsjablonen, 4 geïllustreerde enveloppen, een stap-voor-stap instructieboekje in beeld
EANcode 3070900089884

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.