€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Krasmotieven Mithila
Aantal: 1
Uw prijs
17,50

Djeco Krasmotieven Mithila

Artikelnr DJ08987
Levertijd Direct leverbaar
€ 17,50

Maak de mooiste kunstwerken met deze mooie Krasmotieven Mithila van Djeco (DJ08987). Tover op de witte vlakken van de verschillende afbeeldingen allerlei mooie patronen tevoorschijn door er motiefkaarten onder te leggen en er vervolgens met de potloden overheen te krassen! Zo verschijnen de motieven als magie in de afbeelding. Combineer verschillende motieven in de verschillende vakjes, of laat ze zelfs over elkaar vallen! De mooie ontwerpen zijn gemaakt door een kunstenaar uit het noorden van India; Rambharos Jha.

Leerdoelen Handvaardigheid, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit, Fantasie
Afmetingen:23.5 x 23 x 4 cm
Inhoud:16 afbeeldingen, 5 potloden, 12 motiefkaarten
EANcode 3070900089877

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.