€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Doorwrijftechniek 'mijn mooie jurkjes'
Aantal: 1
Uw prijs
16,95

Doorwrijftechniek 'mijn mooie jurkjes'

Artikelnr DJ08985
Levertijd Direct leverbaar
€ 16,95

In deze doos zitten motiefplankjes en mooie sprookjesachtige afbeeldingen( 4 x 3 = 12) en 5 potloden met prachtige levendige kleuren. Kies een afbeelding en plaats een motiefplankje (er zijn 12 verschillende) onder de witte zones van het blad. Dan wrijf je met de kleurpotloden over het blad. Tadaa! de motieven komen tevoorschijn! Een magisch en verrassend effect heeft dat. Zo kun je de afbeeldingen heel veel verschillende motiefjes geven en allerlei verschillende combinaties maken. De motiefplankjes kun je natuurlijk ook altijd gebruiken in jouw eigen tekeningen. Er zit een klein boekje bij met voorbeelden die je na kunt maken of die je kunt gebruiken ter inspiratie.

Leerdoelen Handvaardigheid, Fijne motoriek
Type kindKnutselaar
EANcode 3070900089853

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.