€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Rijgen. Mijn feeen
Aantal: 1
Uw prijs
13,50

Djeco Rijgen. Mijn feeen

Artikelnr DJ08976
Levertijd Direct leverbaar
€ 13,50

Knutsel mooie magische feeën met deze knutseldoos Rijgen van Djeco (DJ08976). Knip de vouwfiguurtjes uit, plak en vouw ze en rijg ze vervolgens samen met de buisjes en houten kralen aan de verschillend gekleurde chenille-ijzerdraadjes om vrolijke dierenfeetjes te maken. De feetjes worden ongeveer 20 cm in lengte, en zijn te versieren zoals jij dat wil! Deze doos is een oefening bij uitstek voor de fijne motoriek, en geschikt voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar.

Leerdoelen Handvaardigheid, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit
Afmetingen:23 x 22 x 4 cm
Inhoud:2 bladen met vouwfiguren, 16 chenilledraden in verschillende kleuren, 1 blad met dierenhoofden, 28 buisjes, 39 kralen, instructieboekje
EANcode 3070900089761

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.