€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Creëer met verplaatsbare stickers
Aantal: 1
Uw prijs
11,95

Djeco Creëer met verplaatsbare stickers

Artikelnr DJ08975
Levertijd Direct leverbaar
€ 11,95

Leer alles over kleuren met deze magische verplaatsbare stickers van Djeco (DJ08975)! Plak de vierkante stickers steeds op de witte vierkantjes, waar ze als je goed kijkt allerlei dieren vormen! Wat deze stickers nóg bijzonderder maakt, is dat als je twee stickers over elkaar laat vallen, er een nieuwe kleur ontstaat! Zo leer je spelenderwijs hoe het mengen van kleuren werkt. Plak een rode en een paarse sticker half over elkaar, en in het overlappende stuk ontstaat paars! Combineer geel en rood, en je krijgt oranje! Eindeloos speelplezier met deze leuke stickers die je niet alleen op de borden, maar ook bijvoorbeeld op de ramen of koelkast kunt plakken.

Leerdoelen Kleuren herkennen, Fijne motoriek
Afmetingen verpakking:29,5 x 23 x 4 cm
Afmetingen platen:21 x 28 cm
Aantal stickers:30
EANcode 3070900089754

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.