€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Mozaiek Vlinders
Aantal: 1
Uw prijs
8,95

Djeco Mozaiek Vlinders

Artikelnr DJ08898
Levertijd Direct leverbaar
€ 8,95

Met deze kunst op nummer knutselset van Djeco Vlinders(DJ08898) maak je 2 prachtige mozaïk vlindermeisjes. De zelfklevende schuimvierkantjes glinsteren mooi en willen graag op het goede nummer geplakt worden van de vlindermeisjes. Je volgt de kleurnummers op de twee mozaïk tekeningen en plakt de bijgeleverde schuimstickertjes op het bijbehorende nummer. Je oefent ook meteen je fijne motoriek. Er is ook een stap-voor-stap instructieboekje toegevoegd met duidelijke tekeningen.

Leerdoelen Ordenen, Ooghandcoördinatie, Handvaardigheid, Fijne motoriek
Inhoud:2 stevige vellen met erop de afbeeldingen van de vlindermeisjes 28 cm. x 21 cm. en 7 vellen met glitter schuimvierkantjes
EANcode 3070900088986

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.