€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Mozaik Hop paardje hop
Aantal: 1
Uw prijs
14,95

Mozaik Hop paardje hop

Artikelnr DJ08896
Levertijd Direct leverbaar
€ 14,95

Met deze mooi mozaïekdoos van Djeco maak je echte kunstwerken! Voor een 3-jarige zal deze Djeco mozaïek doos zeker een uitdaging zijn, maar samen lukt het vast! Na afloop word je beloond met 3 prachtige kunstwerken voor aan je muur en zo kan je er nog lang van genieten! Het is een precies werkje wat ook niet zo 1-2-3 klaar is, dus dat maakt je vast extra trots als je er nog lang naar kan kijken! Tijdens het werken, kun je ook nog eens kleuren en vormen benoemen, dat is spelen en leren tegelijk. De fijne motoriek komt bij deze activiteit ook volop aan de beurt. Maak er wat moois van met de metalic-look mozaïekstickers en laat je drie kunstwerken daarna maar schitteren aan je muur!

Leerdoelen Concentratie, Fijne motoriek, Handvaardigheid, Ooghandcoördinatie, Ordenen
Afmetingen:ca. 27,5 x 21,5 x 3,5 cm (doos)
EANcode 3070900088962

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.