€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Mozaiek Kunst op nr. Coco
Aantal: 1
Uw prijs
9,50

Djeco Mozaiek Kunst op nr. Coco

Artikelnr DJ08888
Levertijd direct leverbaar
€ 9,50

Maak 2 prachtige kunstwerken met deze kleurrijke knutselset van Djeco (DJ08888). Plak de gekleurde driehoekjes kleefschuim op het juiste nummer in de tekening. Volg het stap-voor-stap instructieboekje en zie wat een mooi diepte-effect in de afbeelding ontstaat. Wanneer alle driehoekjes op de juiste plaats zitten zie je een prachtige pauw of uil verschijnen. Hang je de vogel op je in kamer of geef je hem aan oma als cadeau?

Leerdoelen Behendigheid, Fantasie en creativiteit, Handvaardigheid, Kleuren herkennen
afmetingen21 x 21
Inhoud doos:2voorbedrukte achtergronden, 11 vellen foamstickers in verschillende vormen en kleuren en 1 stap-voor-stap instructieboekje
EANcode 3070900088887

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.