€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Kleurkoffer
Aantal: 1
Uw prijs
27,50

Djeco Kleurkoffer

Artikelnr DJ08797
Levertijd Direct leverbaar
€ 27,50

Deze mooie kleurdoos van Djeco (DJ08797) is een prachtig cadeau voor iedereen die van kleuren, tekenen en schilderen houdt! De mooie stevige koffer zit vol met knutselmaterialen waarmee je de mooiste dingen kunt maken, en alles kan mooi en overzichtelijk opgeborgen worden. De koffer bevat 16 mooie kleurpotloden, 14 fijne filtstiften, een tekenpotlood, een puntenslijper, een gum, een kwast en 12 kleuren waterverf. Ook is de koffer bedrukt met een vrolijke kleurplaat, zodat je meteen aan de slag kunt én jouw koffer helemaal de jouwe kunt maken!

Leerdoelen Handvaardigheid, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit
Inhoud:16 kleurpotloden, 14 fijne viltstiften, 12 blokjes droge waterverf, 1 kwast, 1 potlood, 1 puntenslijper, 1 gum.
Afmetingen:26 x 20 x 4 cm
EANcode 3070900087972

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.