€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Origami Grappige gezichten
Aantal: 1
Uw prijs
5,95

Djeco Origami Grappige gezichten

Artikelnr DJ08757
Levertijd Direct leverbaar
€ 5,95

Hou jij van vouwen? Met deze origami 'Grappige gezichten' van Djeco (DJ08757) kun je hele leuke gezichten vouwen! Er zitten diverse vouwblaadjes bij met verschillende gezichten. Ook zitten er stickervellen in deze set, want uiteraard moet je na het vouwen de gezichten nog afmaken met ogen, een mondje enzovoorts. De Djeco Origami Grappige gezichten is echt al geschikt voor beginnende vouwers, want met de eenvoudig te nemen stappen, is een gezicht zo te maken. Het leuke van deze Djeco origami Grappige gezichten is, dat alle gezichten zeer uiteenlopende types zijn en deze kun je zelf een bepaalde expressie geven door te kiezen voor bepaalde stickers.

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Fijne motoriek, Ooghandcoördinatie, Ruimtelijk inzicht
Afmetingen:22,7 x 22,7 cm
EANcode 3070900087576

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.