€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Vloeibare krijtjes; in mijn tuin
Aantal: 1
Uw prijs
25,95

Vloeibare krijtjes; in mijn tuin

Artikelnr DJ08753
Levertijd Direct leverbaar
€ 25,95

Vloeibare krijtjes; in mijn tuin. Dit is heel mooi en prettig materiaal om mee te werken. Het verschil tussen \"voor\"en \"na\" is echt geweldig en je kunt het elke keer weer opnieuw doen. Een echte aanrader! Met de krijtjes maak je de bestaande afbeeldingen steeds mooier door er allerlei details en versieringen bij te tekenen op het transparante folie. Je kunt het schilderijtje dan leuk ergens neerzetten tot je er genoeg van hebt. Want dan kun je het weer wissen en er weer iets anders van maken. Zo kun je steeds weer opnieuw aan de slag en verschillende combinaties uitproberen. In de doos zitten 4 verschillende afbeeldingen en 4 verschillende folies. En natuurlijk de 6 mooie vloeibare krijtjes.

Leerdoelen Fijne motoriek, Handvaardigheid
Type kindAlle kinderen
EANcode 3070900087538

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.