€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Kaarten om te versieren So Paris
Aantal: 1
Uw prijs
21,50

Djeco Kaarten om te versieren So Paris

Artikelnr DJ08675
Levertijd Direct leverbaar
€ 21,50

De meest prachtige kaarten knutsel je zelf! Met deze naai-knutseldoos van Djeco (DJ08675). Maak verschillende stukjes stof aan elkaar en voeg er stroken kant of glitterlint aan toe om deze vervolgens op een van de kaarten te naaien. Het lijkt wel alsof er wind door de jurken blaast! Het eindresultaat is ontzettend mooi om weg te geven met een speciale gebeurtenis, voor gewoon zomaar of om een mooi plekje te geven op je kamer. Alles is heel goed uitgewerkt en staat stap voor stap uitgelegd zodat je het gemakkelijk zelf kunt doen. Met de naai kaarten van Djeco kun je heerlijk knutselen , friemelen en versieren, en leer je de basistechnieken van naaien. Alle benodigdheden zitten in deze prachtige doos waardoor je het ook gemakkelijk mee kunt nemen. Met welke kaart begin jij?

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit
Afmetingen:23 x 16,5 x 4,5 cm
Inhoud vingerhoedje, naald, 2 tools om het garen door de naald te steken, 2 klosjes garen, 3 kaarten, verschillende stoffen en linten, instructieboekje
EANcode 3070900086753

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.