€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Versierde naaikaarten Flamenco
Aantal: 1
Uw prijs
22,50

Versierde naaikaarten Flamenco

Artikelnr DJ08674
Levertijd Direct leverbaar
€ 22,50

De meest prachtige kaarten knutsel je zelf! Met de naai kaarten van Djeco. Kies de kaart die je wilt gaan versieren. Bevestig stukjes stof aan elkaar en voeg er stroken kant of glitterlint aan toe om deze vervolgens aan de kaart te naaien. De kaarten komen tot leven! Het eind resultaat is ontzettend mooi om weg te geven met een speciale gebeurtenis, voor gewoon zomaar of om een mooi plekje te geven op je kamer. Alles is heel goed uitgewerkt en staat stap voor stap uitgelegd zodat je het gemakkelijk zelf kunt doen. Met de naai kaarten van Djeco kun je even heerlijk gaan zitten knutselen, friemelen en versieren. Alle benodigdheden zitten in deze prachtige doos waardoor je het ook ontzettend makkelijk mee kunt nemen. Met welke kaart begin jij?

Leerdoelen Handvaardigheid, Concentratie
Inhoud:vingerhoedje, naald, 2 tools om het garen door de naald te steken, 2 klosjes garen, 3 kaarten, verschillende stoffen en linten
EANcode 3070900086746

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.