€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Borduurkaarten Sierlijk Carnaval
Aantal: 1
Uw prijs
16,95

Borduurkaarten Sierlijk Carnaval

Artikelnr DJ08669
Levertijd Direct leverbaar
€ 16,95

Ontdek hoe leuk en creatief knutselen kan zijn met deze betoverende borduurdoos (DJ08669) van het franse merk Djeco. De titel van deze doos is niet voor niets Sierlijk Carnaval. Een handig instructieboekje legt je stap voor stap uit hoe je de kaarten omtovert tot echte kunstwerkjes. Het eindresultaat is erg mooi om aan de muur te hangen. De borduurkaarten zijn voor geperforeerd, zodat je gemakkelijk leert borduren en kleuren combineren. Je gaat de illustraties met naald en draad en de mooie blinkende lovertjes versieren. In deze doos vind je 3 borduurkaarten, 4 kleuren borduurzijde, 1 x borduurnaald, 2 x draaddoorhaler en vele blinkende lovertjes

Leerdoelen Concentratie, Fantasie en creativiteit, Fijne motoriek, Handvaardigheid, Ooghandcoƶrdinatie
Afmeting doos:23 cm. x 16,5 cm.
EANcode 3070900086692

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.