€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Gekleurd zand Boardsport
Aantal: 1
Uw prijs
15,95

Djeco Gekleurd zand Boardsport

Artikelnr DJ08658
Levertijd Direct leverbaar
€ 15,95

In deze leuke knutseldoos Boardsport van Djeco (DJ08658) zitten 4 kartonnen platen met prachtige afbeeldingen van boardsporters erop. Jij kunt nu unieke zandschilderijtjes gaan maken met deze Djeco doos, tover ze om tot mooie kleurrijke schilderijtjes. Haal steeds een stukje plakfolie los en strooi de juiste kleur zand met het kleine lepeltje in. In het bijbehorende boekje met instructies staan suggesties hoe je dit alles kunt doen en welke nummers de kleuren hebben. Een preciezie werkje waar je uren mee bezig kunt zijn.

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Handvaardigheid, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit, Concentratie
Afmeting:15 x 21 cm
Inhoud:4 voorbedrukte kartonnen schilderijtjes, kunststof spateltje-lepeltje, set van 12 doorzichtige potjes met gekleurd zand, instructieboekje in beeld.
EANcode 3070900086586

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.