€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco 3D kleuren Fantasie Bos
Aantal: 1
Uw prijs
21,50

Djeco 3D kleuren Fantasie Bos

Artikelnr DJ08652
Levertijd Direct leverbaar
€ 21,50

Met Djeco 3D-kleuren Fantasiebos (DJ008652) heb je wat bijzonders in handen. Het kleuren met deze Djeco dozen is altijd altijd leuk, maar nu met een 'special effect' als je helemaal klaar bent met je plaat. Doe de bijgeleverde 3D-bril op en je gaat diepte zien in je zelf gekleurde plaat. Je plaat komt tot leven, hoe leuk is dat! Het kleuren zelf is al leuk omdat je de aanwijzigen in het boekje opvolgt. Het lijkt een beetje op het kleuren op nummer, misschien je wel bekend, maar dan anders. Deze doos 3D-kleuren Fantasiebos van Djeco nodigt je uit heel netjes en rustig te kleuren en er echt een mooi werk van te maken wat je erna bijvoorbeeld op je kamer kunt neerzetten of ophangen. Het is ook nog eens makkelijk deze Djeco doos 3D-kleuren Fantasiebos mee te nemen op vakantie of voor een logeerpartijtje. Kortom, een echte aanwinst voor creatievelingen die van kleuren en wat bijzonders houden!

Leerdoelen Handvaardigheid, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit, Concentratie
Afmetingen:23 x 23 x 4 cm
Inhoud:4 grote kaarten, 7 brushpennen, aanwijzingenboekje, en 1 bijzonder leuke 3D-bril
EANcode 3070900086524

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.