€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Verfstiften: Onder zee (
Aantal: 1
Uw prijs
18,95

Verfstiften: Onder zee (

Artikelnr DJ08647
Levertijd Direct leverbaar
€ 18,95

In deze handzame doos van Djeco zitten 4 schilderijen die pas echt prachtig worden nadat jij ze hebt bewerkt. Het is een soort moderne uitgebreide versie van 'kleuren op nummer', iets dat je misschien wel kent. Kleur de zeebodem met viltstiften (een soort verfstiften) en volg daarbij de instructies uit het bijgevoegde instructieboekje. Breng daarna glans aan met de parels van parelmoerverf. Als je klaar bent heb je iets prachtigs om aan de muur te hangen of neer te zetten op je kamer. De opbergdoos is zo gemaakt, dat je deze met het elastiek makkelijk afsluit en mee kunt nemen, zodat je werkelijk overal kunt werken aan je bijzondere vissen.

Leerdoelen Handvaardigheid, Fantasie en creativiteit
EANcode 3070900086470

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.