€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Filigraan Wervelend haar en petticoat
Aantal: 1
Uw prijs
22,50

Djeco Filigraan Wervelend haar en petticoat

Artikelnr DJ08622
Levertijd Direct leverbaar
€ 22,50

Met deze prachtige knutseldoos van Djeco DJ08622 maak je prachtige filigraan papierkunst in het thema 'Wervelend haar en petticoat'. Je rolt strookjes papier op met het bijbehorende pennetje en door de rolletjes papier in het vormsjabloon op de juiste maat te rollen maak je de mooiste bloemblaadjes, krullen en allerlei andere mooie versierselen. Plak de filigraan vormpjes met de lijmstift voorzichtig op de bijgevoegde platen en je hebt een mooi 3D werkstuk. Een prachtig kunstwerk mét diepte. Beide afbeeldingen zijn twee keer bijgeleverd waarvan één keer met cijfertjes, om je te helpen inschatten welke maat je nodig hebt voor elk vormpje. Als je het eenmaal doorhebt, kun je natuurlijk gaan maken wát je maar wil!

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Fijne motoriek, Handvaardigheid, Ordenen
Afmetingen:30 x 23 x 4 cm.
Inhoud:2 platen met cijfertjes, 2 afbeeldingen zonder cijfertjes, filigraanpen, vormsjabloon, lijmstift, pincet, plakmatje, 150 strookjes papier
EANcode 3070900086227

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.