€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Filigraan Seizoenen in spiralen
Aantal: 1
Uw prijs
22,50

Djeco Filigraan Seizoenen in spiralen

Artikelnr DJ08621
Levertijd Direct leverbaar
€ 22,50

Maak de mooiste 3-d afbeeldingen met deze prachtige filigraan-knutselset van Djeco (DJ08621). Door strookjes papier op te rollen met het bijbehorende pennetje en de rolletjes papier in het vormsjabloon op de juiste maat te rollen maak je de mooiste bloemblaadjes, veertjes en allerlei andere mooie krullen. Plak deze vervolgens met de lijmstift voorzichtig op de bijgevoegde platen en, tadaa! Een prachtig kunstwerk mét diepte. Zo geef jij de seizoenen kleur! Beide afbeeldingen zijn twee keer bijgeleverd waarvan één keer met cijfertjes, om je te helpen inschatten welke maat je nodig hebt voor elk vormpje. Als je het eenmaal doorhebt, kun je natuurlijk gaan maken wát je maar wil!

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Fijne motoriek
Afmetingen:30 x 23 x 4 cm
Inhoud: 2 platen met cijfertjes, 2 afbeeldingen zonder cijfertjes, filigraanpen, vormsjabloon, lijmstift, pincet, plakmatje, 130 papieren linten
EANcode 3070900086210

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.