€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco DIY Sweet fashionista
Aantal: 1
Uw prijs
15,95

Djeco DIY Sweet fashionista

Artikelnr DJ07976
Levertijd Direct leverbaar
€ 15,95

Met deze knutseldoos DIY van Djeco Sweet fashionista (DJ07976) kun jezelf een stijlvolle clutch en portemonneetje personaliseren met meer dan 100 stickers en accessoires. Je wrijft met een potlood over de plaatjes, om ze zo op de tasjes aan te brengen. Je kunt het instructie boekje volgen of naar eigen idee versieren. Je zet de tasjes makkelijk in elkaar, omdat de onderdelen zijn voorgesneden en door middel van het makkelijke schroef- en klemsysteem. Als je alles in elkaar hebt gezet kun je vol trots je eigen gemaakte clutch en portemonnee gebruiken.

Leerdoelen Handvaardigheid, Fantasie en creativiteit
Materiaal:synthetisch leer
Leeftijd:6 jaar en ouder
EANcode 3070900079762

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.